Logo

Met de trein naar Brussel!

Met de trein naar Brussel!

belgium5

Brussel is een stad met een grote aantrekkingskracht. Het museum, de Grote Markt, het Europees Parlement, het zijn allemaal elementen die de stad bijzonder interessant maken. Maar wat als je vanuit het buitenland naar deze stad wilt en je hebt geen zin om te vliegen? Ook dan is het mogelijk om deze wereldstad te bezoeken zonder teveel moeite, teveel reistijd of een te hoge prijs. De treinen die aankomen op Brussel, komen namelijk ook aan vanaf Frankrijk en Nederland. Wist je dat je vanaf Amsterdam binnen 2 uur in Brussel kunt staan? En dan voor een paar tientjes?

Waarom met de trein?

Op het moment dat je ervoor kiest om met de auto naar Brussel te gaan, dan kies je voor stress. De stad is goed bereikbaar en er zijn veel parkeerplaatsen, maar wil je echt in het drukke gedrang op de ring een baan vinden om een parking te vinden? En ga je onthouden waar de auto staat? Persoonlijk zouden we al snel voor de trein kiezen overigens. Wanneer je een dagje door Brussel gelopen hebt en alle bezienswaardigheden bekeken hebt, dan is het een ideaal moment om de dag af te sluiten met wat eten en een goed Belgisch biertje. Ben je nog niet uitgekeken op de stad, dan kun je een overnachting boeken en de volgende dag pas teruggaan. Je hoeft je toch geen zorgen te maken over de auto die nog ergens staat, je bent helemaal vrij in wat je wilt doen en dat heeft grote voordelen.

De trein brengt je naar het hartje van de stad en wanneer je online boekt, hoef je geen reserveringskosten te betalen. De reistijd van Amsterdam naar Brussel is rond de 2 uur en hoe eerder je de reis boekt, hoe minder je uiteindelijk zal betalen voor een tripje naar Brussel. Dan houd je mooi wat geld over voor de goede biertjes, het eten of de entree voor het museum van de Stad Brussel.


designedinbrussels.be Proudly powered by WordPress